شرح حال من
در گرمای یک تابستان شیرین که بچـه ها در شادی تعطیلات مدرســه بودند، در تهران بدنیا آمـدم.بهترین دوران زندگی ام را در کوچه پس کوچه های خاطرهانگیز تهران سپری کردم. دوران شیرین دبستان و راهنمایی را در بهترین شرایط با بهترین تجربیات گذراندم. شاید علاقهمندی ها و احساسات خاص من وسبک زندگی ام بخاطر شکوفایی استعدادهایی بود که در این دوران داشتم. اکنون دانشجوی کارشناسی فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشگاه علوم اسلامی رضوی و طلبه خراسان هستم. علاقه مند به مسائل سیاسی و اعتقادی و امیدوار به اصلاح و رشد جمهوری اسلامی ایران و تمدن اسلامی. من یک انقلابی اصلاح طلبم. اصلاحی حسینی نه آمریکایی؛ مرگ بر منافقین و سازشکاران.
من ع.ص هستم.
عناوين برگزيده 1
بايگاني
- بهمن ۱۳۹۷ (۲)
- دی ۱۳۹۷ (۶)
- ارديبهشت ۱۳۹۷ (۱)
لينک هاي مفيد
نگاهی به این روزهای سیما

همیشه صدا و سیما مورد انتقاد مردم، دولت، حاکمیت و حتی خود کارگزاران صدا و سیما بوده و قطعاً زمانی نخواهد رسید که صدا و سیما بتواند جامع تمام سلایق باشد. اگر تمام این حواشی را کنار بگذاریم، دوره خوبی در صدا وسیما آغاز شده و این نشان دهنده آن است که ریاست صدا و سیما توانسته تا حدی افسار این مرکب لجام گسیخته را در دست گیرد و لازمه آن این بود که به این درک برسیم که صدا و سیما متعلق به همه مردم است و همانطور که مردم دسته بندی ها و صف بندیهای مختلفی در زمینه های متنوع سیاسی یا اجتماعی دارند، صدا و سیما نیز باید بدست همین مردم بچرخد. صدا و سیما نمیتواند بدست بخش خصوصی بیافتد زیرا اصولاً فساد مقولۀ رسانه و هنر به ورود دلالان و کاسبان بازاری است. از طرفی صدا و سیمای دولتی نیز نمیتواند خود را همپای رسانههای رقیب به مردم برساند. صدا و سیمای مردمی است که باید مورد توجه قرار گیرد و تولیدات خود مردم برای مردم ارائه شود. جشنواره مردمی فیلم عمار یکی از نمونه های آزمایشی و موفقی بود که با همین رویکرد مورد آزمون قرار گرفت و مشاهده شد که رشد چشمگیر و بیشتری نسبت به سینمای دولتی و حمایتی داشته و دارد.
شبکه سوم سیما نیز یکی از موفقیت های جدید صدا و سیماست که توانسته بار عظیمی از آمار جذب مخاطب را به خود اختصاص دهد. اینکه برنامه هایی با محوریت اندیشه و جامعه مورد توجه کارگزاران آن قرار گرفته نشان دهنده این است که میل به تغییر هنوز در صدا و سیما هست و کم کم عمر برنامه های کاغذی و فیک رو به پایان است. بدون توقف و حالا خورشید برنامه های جالب و جذابی است که توانسته دوباره عمر تازه ای به صدا و سیما بدهد. البته موفقیت دیگر صدا و سیما نیز آن است که میدان را برای همه باز کرده. چه رشیدپور حامی دولت و چه علی زکریایی مخالف دولت و چه پیام فضلی نژاد میتوانند براحتی در صدا و سیما برنامه بگیرند. حتی فضا برای جامعه نخبگانی و دانشجویی باز تر میشود تا رائفی پور نیز بتواند آزادانه نظرات خود را در قالب یک برنامه تلویزیونی بزودی ارائه دهد. شوکران براحتی مسائل خاص حکومتی را مطرح میکند و آزادانه اجازه میدهد تا اندیشمندان حتی کراواتی در آنتن جمهوری اسلامی حضور یابند و صراحتاً جامعه مدنی و حکومت را نقد کنند.
آنچه برمیآید اینست که صدا و سیما به نقاط ضعف خود پی برده و در صدد اصلاح آن برآمده و بنظر میرسد مقصدی که برای خویش انتخاب کرده همان مقصدی است که انقلاب اسلامی از آن توقع داشته است؛ رسانه ای بیطرف با حضور همه اقشار جامعه و همه سلایق. اما تنها یک چیز رسیدن به این مقصد را تهدید میکند؛ وابستگی اقتصادی صدا و سیما به دولت بزرگترین تهدیدی است که گاهی ممکن است دموکراسی را به خطر بیاندازد. حتی تا جاییکه رییس جمهور یک کشور در مستند انتخاباتی خود تلویحاً صدا و سیما را جناحی دانسته و آن را با خنده تهدید کند.
نظرات (۰)
هيچ نظري هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
طبقه بندي موضوعي
آخرين مطالب
-
تاریخ را ذلیل کردیم!
سه شنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ -
گفتم: آقا مخالف کار شماست!
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ -
سهراب سر به هوا
چهارشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۷ -
نقدی بر مستند هاشمی زنده است
چهارشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۷ -
نگاهی به این روزهای سیما
چهارشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۷ -
باید تغییر کنیم تا بمانیم
چهارشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۷ -
واشنگتن پست می تازد
چهارشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۷ -
12 سال بردگی
چهارشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۷ -
در پس کوچه های شهر
شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۷